Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu info@drevostavmont.cz.

Firma:
Jméno a příjmení:
E-mail:
Váš dotaz:
Česká verze Slovenská verze

Rádce při výběru plastových dveří

Zde naleznete rady a typy jak vybrat co nejlépe vchodové plastové dveře.

Zde naleznete několik rad a zásad jak vybrat vstupní plastové dveře.

Výběr plastových dveří

1) Základní informace ke dveřím

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u dveří - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí dveře správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis dveří z naší strany zpoplatněn!

- výroba plastových dveří na zakázku trvá zpravidla 6-8 týdnů. Tento termín je orientační a může se trošičku protáhnout - samozřejmě ne o několik týdnů. Dodání k vám domů je většinou do 1 týdne od vyrobení dveří. Tyto dveře pro vás musíme zkontrolovat a popřípadě na ně namontovat kování, co jste si u nás objednali. Děkujeme za vaši trpělivost a věřte, že se vždy snažíme dveře dodat v co nejkratším možném termínu. Dveře na zakázku se snažíme rozvážet vlastní dopravou a tím minimalizovat poškození při přepravě.

2) Potřebujete dveře rychle, nebo máte čas si počkat na dveře na zakázku?

  • máme pro vás vyrobeno několik typů, dekorů a rozměrů skladových vstupních plastových dveří. Pokud dveře potřebujete rychle, můžete přizpůsobit otvor na předem vyrobené skladové dveře, neváhejte a vyberte si některé z našich skladových dveří. Tyto skladové plastové dveře vám můžeme dodat do 1 týdne až k vám domů. Náš tip - nezapomeňte si objednat doplňky dveřím a zvolit montáž kování.
     
  • chcete dveře na zakázku, mít možnost vybírat z více variant dekorů, prosklení. Nechat si vyrobit dveře na míru? Potom pro vás máme Plastové vchodové dveře na zakázky. Tyto dveře vám vyrobíme dle vámi zadaných parametrů do 6-8 týdnů + 1 týden doprava. Na tyto dveře je nutné zaplatit zálohu 50-100%.

3) Z jakého profilu dveře objednat

  • Profil SOFT 60mm - je vhodný do méně náročných prostor, kde není kladen až tak velký důraz na tepelnou propustnost a design. Plastové vstupní dveře SOFT 60mm lze vyrobit pouze v barvě bílá/bílá o tloušťce kazety 24mm, nastavitelnými 3D panty a jednoduchým jednobodovým zámkem. Dveře vyrobené z profilu SOFT 60  vynikají nejen kvalitou, ale také bezkonkurenční cenou. Díky 4 komorovému profilu dosahují dveře dobrých hodnot tepelné a hlukové izolace. Profil zárubně u dveří je vyztužený ocelovým U profilem o tl.1,5mm. Dveře mají hliníkový práh. Rozměr profilu je 60x60 mm, rozteč na kování je 92 mm.
     
  • Profil SOFT 70mm - je díky nadčasovému a jednoduchému designu vhodný pro vchodové dveře na chalupy, do sklepů a technických místností, zadní vchody u bytovek a vstupy do zahrad a dvorů. Bez problémů také zastanou funkci hlavního vchodu u domů a bytů. Díky 6 komorovému profilu o šířce 70 mm dveře poskytují dostatečnou tepelnou i zvukovou izolaci. Profil je uvnitř zesílen pozinkovanou ocelovou U výztuží o tloušťce 1,5 mm. Nechybí ani hliníkový práh přerušující tepelný most o výšce 2 cm.Variabilní umístění plastových dveří zajišťují 3D panty seřiditelné ve 4 směrech. Tloušťka dveřní kazety lze zvolit 24 a 32mm. V základu dveří je bezpečnostní 5-ti bodový zámek ROTO(Winkhaus). Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahenní.
     
  • Profil VEKA 70AD - jsou kombinací moderního designu a spolehlivé kvality - to jsou vstupní plastové dveře VEKA Softline. Už na první pohled zaujmou elegantním vzhledem s řadou jemných designových prvků. Celkový styl dokreslují jemně oblé hrany. Z široké škály dekorů vyberete ideální řešení pro váš dům. Oblíbenost dveří kromě vzhledu obstarává také maximální kvalita provedení a spolehlivé parametry dveří. 5komorová technologie profilů VEKA dokáže snížit tepelné ztráty na minimum. Šířka profilu je 70 mm a je zesílen pozinkovanou ocelí o tloušťce 1,5 mm. Nepropustnost dveří VEKA Softline zajišťuje vysoce kvalitní, funkční a elegantní těsnění, které spolehlivě brání pronikání chladu a vlhkosti. Dokonalé vlastnosti doplňují 3 3D panty nastavitelné ve 4 směrech, 5bodový bezpečností zámek a izolační dvojsklo s argonovou vrstvou. Tloušťka dveřní kazety lze zvolit 24, 32 a 40mm. V základu dveří je bezpečnostní 5-ti bodový zámek ROTO(Winkhaus). Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahenní.

4) Parametry plastových dveří

Prosím vyplňujte parametry u plastových dveří rozvážně. Po zaplacení zálohy se dveře zadávají do výroby a poté už nic nelze na dveřích měnit!

5) Jak dveře chránit proti okolním vlivům

V případě, že na dveře svití odpolední slunce, doporučujeme tyto dveře ochránit stříškou, nebo je zapustit do stavby - zamezíte tím teplotním vlivům na dveře a nebudete dveře muset neustále štelovat! V případě vyšší zátěže dveří doporučujeme dveře objednávat v profilu VEKA 70AD.

6) Dodací termín

Skladové dveře dodáváme většinou do 1 týdne vlastní dopravou, pokud to potřebujete uspíšit, tak je můžeme zaslat přepravní službou TOPTRANS, kde je příplatek za dopravu 400 Kč. Zakázkové dveře vám vyrobíme do 6-8 týdnů a rozvezeme do 1 týdne od vyrobení. Děkujeme za vaši trpělivost a věřte, že se vždy dveře snažíme dodat v co nejkratším možném termínu.

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u dveří - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí dveře správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis dveří z naší strany zpoplatněn!

Okna nebo dveře » Rádce při výběru zboží » Rádce při výběru plastových dveří


Váš tým Dřevostavmont Č&Š s.r.o.

Rychlý kontakt:

  • pevná linka: 519 326 008
  • mobil: Martin Čáslava - 732 804 685
  • mobil: Jiří Štýbl - 608 271 645
  • e-mail: info@drevostavmmont.cz
Kontakty
Kde nás najdete
Platební metody