Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu info@drevostavmont.cz.

Firma:
Jméno a příjmení:
E-mail:
Váš dotaz:
Česká verze Slovenská verze

Rady k plastovým dveřím na zakázku

Zde naleznete veškeré informace k plastovým dveřím na zakázku.

Rady k plastovým dveřím na zakázku – článek

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u dveří - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí dveře správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis dvří z naší strany zpoplatněn!

- výroba plastových dveří na zakázku trvá zpravidla 6-8 týdnů. Tento termín je orientační a může se trošičku protáhnout - samozřejmě ne o několik týdnů. Dodání k vám domů je většinou do 1 týdne od vyrobení dveří. Tyto dveře pro vás musíme zkontrolovat a popřípadě na ně namontovat kování, co jste si u nás objednali. Děkujeme za vaši trpělivost a věřte, že se vždy snažíme dveře dodat v co nejkratším možném termínu. Dveře na zakázku se snažíme rozvážet vlastní dopravou a tím minimalizovat poškození při přepravě.

  • plastové dveře na zakázku vyrábíme ze 3 profilů:

-  Profil SOFT 60mm - je vhodný do méně náročných prostor, kde není kladen až tak velký důraz na tepelnou propustnost a design. Plastové vstupní dveře SOFT 60mm lze vyrobit pouze v barvě bílá/bílá o tloušťce kazety 24mm, nastavitelnými 3D panty a jednoduchým jednobodovým zámkem. Dveře vyrobené z profilu SOFT 60  vynikají nejen kvalitou, ale také bezkonkurenční cenou. Díky 4 komorovému profilu dosahují dveře dobrých hodnot tepelné a hlukové izolace. Profil zárubně u dveří je vyztužený ocelovým U profilem o tl.1,5mm. Dveře mají hliníkový práh. Rozměr profilu je 60x60 mm, rozteč na kování je 92 mm.

- Profil SOFT 70mmje díky nadčasovému a jednoduchému designu vhodný pro vchodové dveře na chalupy, do sklepů a technických místností, zadní vchody u bytovek a vstupy do zahrad a dvorů. Bez problémů také zastanou funkci hlavního vchodu u domů a bytů. Díky 6 komorovému profilu o šířce 70 mm dveře poskytují dostatečnou tepelnou i zvukovou izolaci. Profil je uvnitř zesílen pozinkovanou ocelovou U výztuží o tloušťce 1,5 mm. Nechybí ani hliníkový práh přerušující tepelný most o výšce 2 cm.Variabilní umístění plastových dveří zajišťují 3D panty seřiditelné ve 4 směrech. Tloušťka dveřní kazety lze zvolit 24 a 32mm. V základu dveří je bezpečnostní 5-ti bodový zámek ROTO(Winkhaus). Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahení.

- Profil VEKA 70AD - jsou kombinací moderního designu a spolehlivé kvality - to jsou vstupní plastové dveře VEKA Softline. Už na první pohled zaujmou elegantním vzhledem s řadou jemných designových prvků. Celkový styl dokreslují jemně oblé hrany. Z široké škály dekorů vyberete ideální řešení pro váš dům. Oblíbenost dveří kromě vzhledu obstarává také maximální kvalita provedení a spolehlivé parametry dveří. 5komorová technologie profilů VEKA dokáže snížit tepelné ztráty na minimum. Šířka profilu je 70 mm a je zesílen pozinkovanou ocelí o tloušťce 1,5 mm. Nepropustnost dveří VEKA Softline zajišťuje vysoce kvalitní, funkční a elegantní těsnění, které spolehlivě brání pronikání chladu a vlhkosti. Dokonalé vlastnosti doplňují 3 3D panty nastavitelné ve 4 směrech, 5bodový bezpečností zámek a izolační dvojsklo s argonovou vrstvou. Tloušťka dveřní kazety lze zvolit 24, 32 a 40mm. V základu dveří je bezpečnostní 5-ti bodový zámek ROTO(Winkhaus). Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahení.

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u dveří - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí dveře správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis dvří z naší strany zpoplatněn!

  • podrobný popis parametrů  zakázkových plastových dveří:

Orientace

- orientace se určuje vždy tak, že si stoupnete před dveře(dveře se musí otevírat k vám) a na jaké straně vidíte panty, takové jsou dveře. Na levé straně panty - levé dveře, na pravé straně panty - pravé dveře.

Otevírání dveří

- u skladových dveří je otevírání dveří možné pouze dovnitř

- u dveří na objednávku si můžete vybrat otevírání VEN, nebo DOVNITŘ. U otevírání VEN, jsou krycí lišty kazety zevnitř, ale panty jsou z venku. Při otevírání VEN doporučujeme zvolit i příplatkový 3D pant.

Dekor - venkovní/vnitřní strana

- u tohoto parametru si vybíráte dekor dveří. Základní cena dveří na objednávku je bílá/bílá. Potom jsou příplatky za dekor bílá a dekor/dekor.U skladových dveří jsou dekory bílá/bílá, nebo zlatý dub/zlatý dub.

Šířka plastových dveří

- v tomto parametru zadáváte celkovou šířku dveří včetně zárubně. U většiny dveří je rozmezí 80-100cm. Po domluvě lze objednat i jiný rozměr, pokud to typ dveří dovolí. Pokud vám rozmezí šířky 80-100cm nevyhovuje, prosím o konzultaci rozměru po telefonu - 732 804 685, 519326008, nebo e-mailem: info@drevostavmont.cz. Čistý průchod dveřmi se počítá jako celkový rozměr dveří(například 100cm) mínus 2xzárubeň 7cm(mínus 14cm) - čistý průchod dveřmi o objednávaném rozměru 100cm je tedy 100cm-14cm(2xzárubeň po 7 cm) = 86cm.

Výška plastových dveří

- v tomto parametru zadáváte celkovou výšku dveří včetně zárubně. Dveře u nás objednávané se zaměřují od čisté(hotové) podlahy U většiny dveří je  výškové rozmezí 190-210cm. Po domluvě lze objednat i jinou  výšku dveří, pokud to typ dveří dovolí. Pokud vám rozmezí výšky 190-210cm nevyhovuje, prosím o konzultaci rozměru po telefonu - 732 804 685, 519326008, nebo e-mailem: info@drevostavmont.cz. Čistý průchodná výška dveřmi se počítá jako celková výška dveří(například 210cm) mínus 1xzárubeň 7cm - čistá průchodná výška dveřmi o objednávaném rozměru 210cm je tedy 210cm-7cm(1xzárubeň po 7 cm) = 203cm.

Provedení kování

V tomto parametru si vybíráte kování k plastovým dveřím. Kování se barevně vždy snažíme sladit s dveřmi. Zároveň máte teké jistotu, že když si u nás zakoupíte kování, bude vám sedět na dveře a již nemusíte složitě shánět kování po obchodech. Při zakoupení kování doporučujeme zvolit také parametr Služba montáž kování.

Služba montáž kování

Tento parametr doporučujeme vybrat vždy, když si od nás koupíte kování+FAB - velmi se vám usnadní montáž dveří a nehrozí z vaší strany poškození dveří a vícebodového zámku u dveří. Montáž kování sice na první pohled vypadá lehce, ale můžeme vás ujistit, že až tak lehké to pro laika není a pro nás je montáž kování maličkost!

Vyvrtání díry na kliku (kouli) z venkovní strany

Tento parametr doporučujeme vybrat těm zákazníkům, kteří od nás nechcou kování namontovat, nebo mají vlastní kování (klika/klika(koule). POZOR když chcete namontovat madlo, nevybírat vyvrtání kování!

Premiový 3D pant

Premiový 3D pant doporučujeme všem zákazníkům, kteří dveře budou častěji používat, nebo budou na panty zvýšené nároky(komerční budova, častější štelování kvůli sluníčku.....)

Vložka 3.bezpečnostní třídy

Vložku 3.bezpečnostní třídy doporučujeme, tam kde je zvýšený nárok na bezpečnost a častější používání FAB. Dále také lze vybrat ze 2 barev (stříbrné a mosazné), lze tedy sladit s kováním.

Vložka klasická stříbrná

Doporučujeme použít do zadních vchodů, skladů a místností, kde není zvýšený nárok na bezpečnost.

Montážní sada

Připravily jsme pro vás 2 montážní sady.

  • Montážní sada č.1 je montážní sada, kde naleznete vše, co je k montáži našich dveří potřeba.
  • Montážní sada č.4 - do této sady jsme vám připravily turbošrouby, krytky pro turbošrouby a podložky - zkrátka vše, co je obtížnější zakoupit v klasických stavebninách

Světlík(nadsvětlík)

Zde si můžete ke dveřím objednat světlík, nebo nadsvětlík ke dveřím. Tato možnost se volí v případě, když vám nestačí maximální výška, nebo šířka dveří. Dekor světlíku(nadsvětlíku) bude přiřazen dle dekoru dveří. Typ skla bude také přiřazeno dle vybraného skla u dveří.

  • Světlík(boční) - pokud vám nestačí maximální šířka dveří, zaškrtněte si prosím světlík. Minimální šířka bočního světlíku je 30cm a maximální šířka bočního světlíku je 70cm. Do kolonky vedle zaškrtnutého světlíku napíšete šířku bočního světlíku v cm a zda chcete světlík plný, nebo prosklený - bude to tady vypadat asi takhle: prosklený, 45cm.
  • Nadsvětlík - pokud vám nestačí maximální výška dveří, zaškrtněte si prosím nadsvětlík. Minimální výška nadsvětlíku je 30cm a maximální výška nadsvětlíku je 70cm. Do kolonky vedle zaškrtnutého nadsvětlíku napíšete výšku nadsvětlíku v cm a zda chcete nadsvětlík plný, nebo prosklený - bude to tady vypadat asi takhle: prosklený, 45cm.

Systém zamykání

Zde si vybíráte systém zamykání dveří(vícebodový zámek). Naše zámky jsou ovládané klíčem a ne klikou.

  • Standartní 5-ti bodový zámek ROTO (Winkhaus) - tento zámek se zavírá při zamykání FAB v 5-ti bodech - zapřením 4 bodů o protikusy instalované v zárubni + 1bod FAB
  • Hákový 3-bodový zámek ROTO (Winkhaus) - tento zámek se zavírá ve třech bodech - 2x se zahákne do kapsy v zárubni + 1bod FAB

Tloušťka dveřní kazety

Zde si můžete vybrat tloušťku dveřní kazety. Standartně dáváme do dveří kazetu o tl.24mm - která je pro naše klimatické pásmo dostačující. Chcete-li si však zlepšit tepelné parametry dveří, zvolte si tlustší kazetu.

  • U profilu SOFT 70 máte na výběr 2 tloušťky kazet -  tloušťku 24 a 34mm.
  • U profilu VEKA 70AD máte na výběr 3 tloušťky kazet - tloušťku 24, 34 a 40mm.

Výztuha kazety hliníkovým plechem o tl.1mm

Potřebujete-li zvýšit bezpečnost plastových dveří, doporučujeme zvolit výztuhu kazety. Výztuha zvyšuje odolnost proti povětrnostním vlivům, tuhost a bezpečnost dveří.

Záloha na zakázkové zboží

Zálohu požadujeme tehdy, vyrábíme - li pro vás zboží na zakázku. Záloha se platí z důvodu zakázkové atypické výroby dveří přímo do vašeho otvoru. Zvolit si můžete z možností 50, 80, nebo 100% z celkové částky.

Kontakty
Kde nás najdete
Platební metody