Rýchly kontakt

Prostredníctvom nasledujúceho formulára nám môžete zaslať akúkoľvek otázku či pripomienku.
Odoslaný text bude doručený na adresu info@drevostavmont.cz.

Firma:
Meno a priezvisko:
E-mail:
Váš dotaz:
Česká verze Slovenská verze

Poradca pri výbere plastových okien

Zde naleznete rady a typy jak vybrat co nejlépe plastové okna.

Zde naleznete několik rad a zásad jak vybrat plastové okna.

1) Základní informace k oknům

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u oken - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí okna správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis oken z naší strany zpoplatněn!

- výroba plastových oken na zakázku trvá zpravidla 6-8 týdnů + 1 týden doprava. Tento termín je orientační a může se trošičku protáhnout - samozřejmě ne o několik týdnů. Dodání k vám domů je většinou do 1 týdne od vyrobení oken. Tyto okna pro vás musíme zkontrolovat a zabalit. Děkujeme za vaši trpělivost a věřte, že se vždy snažíme okna dodat v co nejkratším možném termínu. Okna na zakázku se snažíme rozvážet vlastní dopravou a tím minimalizovat poškození při přepravě.

2) Potřebujete okna rychle, nebo máte čas si počkat na okna na zakázku??

- máme pro vás vyrobeno několik typů, dekorů a rozměrů skladových oken. Pokud okna potřebujete rychle, můžete přizpůsobit otvor na předem vyrobené skladové okna, neváhejte a vyberte si některé z našich skladových oken. Tyto skladové plastové okna vám můžeme dodat do 1 týdne až k vám domů. Náš tip - nezapomeňte si objednat doplňky k oknům.

- chcete okna na zakázku? Mít možnost vybírat z více variant dekorů, prosklení? Nechat si vyrobit okna na míru? Potom pro vás máme plastové okna na zakázku. Tyto okna vám vyrobíme dle vámi zadaných parametrů do 6-8 týdnů + 1 týden doprava. Na tyto okna je nutné zaplatit zálohu 50-100%. Neváhejte a využijte náš nový konfigurátor oken!

3) Z jakého profilu dveře objednat

-  Profil SOFT 60mm - je vhodný do méně náročných prostor, kde není kladen až tak velký důraz na tepelnou propustnost a design. Plastové okna SOFT 60mm lze vyrobit pouze v barvě bílá/bílá o tloušťce izolačního zasklení 24mm - možné je pouze izolační dvojsklo. Okna vyrobené z profilu SOFT 60  vynikají nejen kvalitou, ale také bezkonkurenční cenou. Díky 4 komorovému profilu dosahují okna dobrých hodnot tepelné a hlukové izolace. Profil rámu okna a křídlo okna je vyztužený ocelovým U profilem o tl.1,5mm. Rozměr profilu je 60x60 mm. Neváhejte a využijte náš nový konfigurátor oken z profilu SOFT 60mm!

- Profil SOFT 70mm - je díky nadčasovému a jednoduchému designu vhodný pro okna na chalupy, do sklepů a technických místností, zadní vchody u bytovek a vstupy do zahrad a dvorů. Bez problémů je také můžete namontovat do rodinných domů a bytůba do nenáročných novostaveb. Díky 6 komorovému profilu o šířce 70 mm okna poskytují dostatečnou tepelnou i zvukovou izolaci. Profil(rám i křídlo) je uvnitř zesílen pozinkovanou ocelovou U výztuží o tloušťce 1,5 mm. Tloušťka izolačního skla lze zvolit 24 a 32mm, možné je izolační dvojsklo i trojsklo. Dekory na výběr jsou - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahení. Neváhejte a využijte náš nový konfigurátor oken z profilu SOFT 70mm!

- Profil VEKA 70AD - tento profil patří mezi špičku mezi okeními profily a lze použít i do moderních novostaveb. Je kombinací moderního designu a spolehlivé kvality - okno z profilu VEKA 70AD Softline už na první pohled zaujme elegantním vzhledem s řadou jemných designových prvků. Celkový styl dokreslují jemně oblé hrany. Z široké škály dekorů vyberete ideální řešení pro váš dům. Oblíbenost kromě vzhledu obstarává také maximální kvalita provedení a spolehlivé parametry oken. 5komorová technologie profilů VEKA dokáže snížit tepelné ztráty na minimum. Šířka profilu(rámu i křídla) je 70 mm a je zesílen pozinkovanou ocelí o tloušťce 2 mm. Nepropustnost oken VEKA 70AD Softline zajišťuje vysoce kvalitní, funkční a elegantní těsnění, které spolehlivě brání pronikání chladu a vlhkosti. Tloušťka izolačního zasklení lze volit mezi 24, 32 a 40mm. Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahení. Neváhejte a využijte náš nový konfigurátor oken z profilu VEKA 70AD!

- Profil VEKA 82MD - tento profil patří mezi špičku mezi okeními profily a lze použít i do moderních pasivních novostaveb. Je kombinací moderního designu a spolehlivé kvality - okno z profilu VEKA 82MD už na první pohled zaujme elegantním vzhledem a masivním křídlem. Celkový styl dokreslují oblé hrany. Z široké škály dekorů vyberete ideální řešení pro váš dům. Oblíbenost kromě vzhledu obstarává také maximální kvalita provedení a spolehlivé parametry oken. 6komorová technologie profilů VEKA 82MD dokáže snížit tepelné ztráty na minimum. Šířka profilu je 82 mm a je zesílen pozinkovanou ocelí o tloušťce 2 mm. Nepropustnost oken VEKA 82MD zajišťuje vysoce kvalitní, funkční a elegantní těsnění, které spolehlivě brání pronikání chladu a vlhkosti - celkem jsou v okně 3 těsnění. Tloušťka izolačního zasklení lze volit mezi 24, 32, 40 a 44mm. Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahení. Neváhejte a využijte náš nový konfigurátor oken z profilu VEKA 82MD!

4) Parametry plastových oken

Prosím vyplňujte parametry u plastových oken rozvážně. Po zaplacení zálohy se okna zadávají do výroby a poté už nic nelze na oknech měnit!

5) Jak okna chránit proti okolním vlivům

V případě vyšší zátěže oken doporučujeme okna objednávat v profilu VEKA 70AD, nebo 82MD

6) Dodací termín

Skladové okna dodáváme většinou do 1 týdne vlastní dopravou, pokud to potřebujete uspíšit, tak je můžeme zaslat přepravní službou TOPTRANS, kde je příplatek za dopravu 150 Kč. Zakázkové okna vám vyrobíme do 6-8 týdnů a rozvezeme do 1 týdne od vyrobení. Děkujeme za vaši trpělivost a věřte, že se vždy oknae snažíme dodat v co nejkratším možném termínu.

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u oken - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí okna správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis oken z naší strany zpoplatněn!

Kontakty
Kde nás nájdete
Platobné metódy