Rýchly kontakt

Prostredníctvom nasledujúceho formulára nám môžete zaslať akúkoľvek otázku či pripomienku.
Odoslaný text bude doručený na adresu info@drevostavmont.cz.

Firma:
Meno a priezvisko:
E-mail:
Váš dotaz:
Česká verze Slovenská verze

Rady k plastovým dverám na zákazku

Tu nájdete všetky informácie k plastovým dverám na zákazku.

Plastové dveře na zakázku

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u dveří - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí dveře správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis dvří z naší strany zpoplatněn!

- výroba plastových dveří na zakázku trvá zpravidla 6-8 týdnů. Tento termín je orientační a může se trošičku protáhnout - samozřejmě ne o několik týdnů. Dodání k vám domů je většinou do 1 týdne od vyrobení dveří. Tyto dveře pro vás musíme zkontrolovat a popřípadě na ně namontovat kování, co jste si u nás objednali. Děkujeme za vaši trpělivost a věřte, že se vždy snažíme dveře dodat v co nejkratším možném termínu. Dveře na zakázku se snažíme rozvážet vlastní dopravou a tím minimalizovat poškození při přepravě.

  • plastové dveře na zakázku vyrábíme ze 3 profilů:

-  Profil SOFT 60mm - je vhodný do méně náročných prostor, kde není kladen až tak velký důraz na tepelnou propustnost a design. Plastové vstupní dveře SOFT 60mm lze vyrobit pouze v barvě bílá/bílá o tloušťce kazety 24mm, nastavitelnými 3D panty a jednoduchým jednobodovým zámkem. Dveře vyrobené z profilu SOFT 60  vynikají nejen kvalitou, ale také bezkonkurenční cenou. Díky 4 komorovému profilu dosahují dveře dobrých hodnot tepelné a hlukové izolace. Profil zárubně u dveří je vyztužený ocelovým U profilem o tl.1,5mm. Dveře mají hliníkový práh. Rozměr profilu je 60x60 mm, rozteč na kování je 92 mm.

- Profil SOFT 70mm - je díky nadčasovému a jednoduchému designu vhodný pro vchodové dveře na chalupy, do sklepů a technických místností, zadní vchody u bytovek a vstupy do zahrad a dvorů. Bez problémů také zastanou funkci hlavního vchodu u domů a bytů. Díky 6 komorovému profilu o šířce 70 mm dveře poskytují dostatečnou tepelnou i zvukovou izolaci. Profil je uvnitř zesílen pozinkovanou ocelovou U výztuží o tloušťce 1,5 mm. Nechybí ani hliníkový práh přerušující tepelný most o výšce 2 cm.Variabilní umístění plastových dveří zajišťují 3D panty seřiditelné ve 4 směrech. Tloušťka dveřní kazety lze zvolit 24 a 32mm. V základu dveří je bezpečnostní 5-ti bodový zámek ROTO(Winkhaus). Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahení.

- Profil VEKA 70AD - jsou kombinací moderního designu a spolehlivé kvality - to jsou vstupní plastové dveře VEKA Softline. Už na první pohled zaujmou elegantním vzhledem s řadou jemných designových prvků. Celkový styl dokreslují jemně oblé hrany. Z široké škály dekorů vyberete ideální řešení pro váš dům. Oblíbenost dveří kromě vzhledu obstarává také maximální kvalita provedení a spolehlivé parametry dveří. 5komorová technologie profilů VEKA dokáže snížit tepelné ztráty na minimum. Šířka profilu je 70 mm a je zesílen pozinkovanou ocelí o tloušťce 1,5 mm. Nepropustnost dveří VEKA Softline zajišťuje vysoce kvalitní, funkční a elegantní těsnění, které spolehlivě brání pronikání chladu a vlhkosti. Dokonalé vlastnosti doplňují 3 3D panty nastavitelné ve 4 směrech, 5bodový bezpečností zámek a izolační dvojsklo s argonovou vrstvou. Tloušťka dveřní kazety lze zvolit 24, 32 a 40mm. V základu dveří je bezpečnostní 5-ti bodový zámek ROTO(Winkhaus). Dekory na výběr - bílá, zlatý dub, ořech, mahagon a dub bahení.

Prosím věnujte důkladnou pozornost přiloženému montážnímu návodu u dveří - je nutné se jím řídit a věnovat dostatečnou pozornost montáži - při špatné montáži nemusí dveře správně fungovat a mohou se deformovat - v tomto případě bude servis dvří z naší strany zpoplatněn!

  • podrobný popis parametrů  zakázkových plastových dveří:

- Orientace

- orientace se určuje vždy tak, že si stoupnete před dveře(dveře se musí otevírat k vám) a na jaké straně vidíte panty, takové jsou dveře. Na levé straně panty - levé dveře, na pravé straně panty - pravé dveře.

- Otevírání dveří

- u skladových dveří je otevírání dveří možné pouze dovnitř

- u dveří na objednávku si můžete vybrat otevírání VEN, nebo DOVNITŘ. U otevírání VEN, jsou krycí lišty kazety zevnitř, ale panty jsou z venku. Při otevírání VEN doporučujeme zvolit i příplatkový 3D pant.

- Dekor - venkovní/vnitřní strana

- u tohoto parametru si vybíráte dekor dveří. Základní cena dveří na objednávku je bílá/bílá. Potom jsou příplatky za dekor bílá a dekor/dekor.U skladových dveří jsou dekory bílá/bílá, nebo zlatý dub/zlatý dub.

- Šířka plastových dveří

- v tomto parametru zadáváte celkovou šířku dveří včetně zárubně. U většiny dveří je rozmezí 80-100cm. Po domluvě lze objednat i jiný rozměr, pokud to typ dveří dovolí. Pokud vám rozmezí šířky 80-100cm nevyhovuje, prosím o konzultaci rozměru po telefonu - 732 804 685, 519326008, nebo e-mailem: info@drevostavmont.cz. Čistý průchod dveřmi se počítá jako celkový rozměr dveří(například 100cm) mínus 2xzárubeň 7cm(mínus 14cm) - čistý průchod dveřmi o objednávaném rozměru 100cm je tedy 100cm-14cm(2xzárubeň po 7 cm) = 86cm.

- Výška plastových dveří

- v tomto parametru zadáváte celkovou výšku dveří včetně zárubně. Dveře u nás objednávané se zaměřují od čisté(hotové) podlahy U většiny dveří je  výškové rozmezí 190-210cm. Po domluvě lze objednat i jinou  výšku dveří, pokud to typ dveří dovolí. Pokud vám rozmezí výšky 190-210cm nevyhovuje, prosím o konzultaci rozměru po telefonu - 732 804 685, 519326008, nebo e-mailem: info@drevostavmont.cz. Čistý průchodná výška dveřmi se počítá jako celková výška dveří(například 210cm) mínus 1xzárubeň 7cm - čistá průchodná výška dveřmi o objednávaném rozměru 210cm je tedy 210cm-7cm(1xzárubeň po 7 cm) = 203cm.

- Provedení kování

V tomto parametru si vybíráte kování k plastovým dveřím. Kování se barevně vždy snažíme sladit s dveřmi. Zároveň máte teké jistotu, že když si u nás zakoupíte kování, bude vám sedět na dveře a již nemusíte složitě shánět kování po obchodech. Při zakoupení kování doporučujeme zvolit také parametr Služba montáž kování.

- Služba montáž kování

Tento parametr doporučujeme vybrat vždy, když si od nás koupíte kování+FAB - velmi se vám usnadní montáž dveří a nehrozí z vaší strany poškození dveří a vícebodového zámku u dveří. Montáž kování sice na první pohled vypadá lehce, ale můžeme vás ujistit, že až tak lehké to pro laika není a pro nás je montáž kování maličkost!

- Vyvrtání díry na kliku (kouli) z venkovní strany

Tento parametr doporučujeme vybrat těm zákazníkům, kteří od nás nechcou kování namontovat, nebo mají vlastní kování (klika/klika(koule). POZOR když chcete namontovat madlo, nevybírat vyvrtání kování!

- Premiový 3D pant

Premiový 3D pant doporučujeme všem zákazníkům, kteří dveře budou častěji používat, nebo budou na panty zvýšené nároky(komerční budova, častější štelování kvůli sluníčku.....)

- Vložka 3.bezpečnostní třídy

Vložku 3.bezpečnostní třídy doporučujeme, tam kde je zvýšený nárok na bezpečnost a častější používání FAB. Dále také lze vybrat ze 2 barev (stříbrné a mosazné), lze tedy sladit s kováním.

- Vložka klasická stříbrná

Doporučujeme použít do zadních vchodů, skladů a místností, kde není zvýšený nárok na bezpečnost.

- Montážní sada

Připravily jsme pro vás 2 montážní sady.

  • - Montážní sada č.1 je montážní sada, kde naleznete vše, co je k montáži našich dveří potřeba.
  • - Montážní sada č.4 - do této sady jsme vám připravily turbošrouby, krytky pro turbošrouby a podložky - zkrátka vše, co je obtížnější zakoupit v klasických stavebninách

- Světlík(nadsvětlík)

Zde si můžete ke dveřím objednat světlík, nebo nadsvětlík ke dveřím. Tato možnost se volí v případě, když vám nestačí maximální výška, nebo šířka dveří. Dekor světlíku(nadsvětlíku) bude přiřazen dle dekoru dveří. Typ skla bude také přiřazeno dle vybraného skla u dveří.

  • Světlík(boční) - pokud vám nestačí maximální šířka dveří, zaškrtněte si prosím světlík. Minimální šířka bočního světlíku je 30cm a maximální šířka bočního světlíku je 70cm. Do kolonky vedle zaškrtnutého světlíku napíšete šířku bočního světlíku v cm a zda chcete světlík plný, nebo prosklený - bude to tady vypadat asi takhle: prosklený, 45cm.
  • Nadsvětlík - pokud vám nestačí maximální výška dveří, zaškrtněte si prosím nadsvětlík. Minimální výška nadsvětlíku je 30cm a maximální výška nadsvětlíku je 70cm. Do kolonky vedle zaškrtnutého nadsvětlíku napíšete výšku nadsvětlíku v cm a zda chcete nadsvětlík plný, nebo prosklený - bude to tady vypadat asi takhle: prosklený, 45cm.

- Systém zamykání

Zde si vybíráte systém zamykání dveří(vícebodový zámek). Naše zámky jsou ovládané klíčem a ne klikou.

  • Standartní 5-ti bodový zámek ROTO (Winkhaus) - tento zámek se zavírá při zamykání FAB v 5-ti bodech - zapřením 4 bodů o protikusy instalované v zárubni + 1bod FAB
  • Hákový 3-bodový zámek ROTO (Winkhaus) - tento zámek se zavírá ve třech bodech - 2x se zahákne do kapsy v zárubni + 1bod FAB

- Tloušťka dveřní kazety 

Zde si můžete vybrat tloušťku dveřní kazety. Standartně dáváme do dveří kazetu o tl.24mm - která je pro naše klimatické pásmo dostačující. Chcete-li si však zlepšit tepelné parametry dveří, zvolte si tlustší kazetu.

  • U profilu SOFT 70 máte na výběr 2 tloušťky kazet -  tloušťku 24 a 34mm.
  • U profilu VEKA 70AD máte na výběr 3 tloušťky kazet - tloušťku 24, 34 a 40mm.

- Výztuha kazety hliníkovým plechem o tl.1mm

Potřebujete-li zvýšit bezpečnost plastových dveří, doporučujeme zvolit výztuhu kazety. Výztuha zvyšuje odolnost proti povětrnostním vlivům, tuhost a bezpečnost dveří.

- Záloha na zakázkové zboží

Zálohu požadujeme tehdy, vyrábíme - li pro vás zboží na zakázku. Záloha se platí z důvodu zakázkové atypické výroby dveří přímo do vašeho otvoru. Zvolit si můžete z možností 50, 80, nebo 100% z celkové částky.

Kontakty
Kde nás nájdete
Platobné metódy